Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
My Blog
 
Welcome to my blog!
Keywords | Title View | Refer to a Friend |
trio
Posted:Dec 1, 2015 11:12 am
Last Updated:Jan 27, 2018 10:07 am
1935 Views

Op een avond ben ik op stap en door de drank ben ik erg geil geworden. Ik heb een kort rokje aan met lange laarzen eronder en een blousje met een diep décolleté. De mannen kijken me na en eentje begint met me te praten over hoe ik erbij zit zo lekker geil en eruitzien alsof ik er eentje wil deze avond. Ik zeg hem dat ik echt wel nood heb aan iets lekkers in me en hij vraagt of ik meega naar hem thuis. Hmmm ik zeg ja en we moesten al bezig zijn. Ik neem men jas en hij volgt me naar buiten we wandelen tot aan de lobby van het hotel en in de lift begint hij men tieten te strelen. Ik laat een tietje zien en dan gaat de lift open. Daar staat een jongeman die toch instapt en hij zegt ons om verder te doen ik kreun en ik voel die andere man zen paal tegen men kutje duwen. Hij trekt men rokje omhoog en steekt zen lul diep in men kutje. die andere steekt zijn paal in men mondje en zo zijn we lekker bezig tot de deur open gaat en we toch kiezen om ons hotelkamer op te zoeken. we hebben lekker verder gedaan met ons drieën en ik heb er zo hard van genoten. HMMMM wie wil dit ook ervaren met mij of toch iets van hetzelfde ongeveer???

Laat het me weten ik wil dat jullie me lekker beffen neuken hard pakken
11 Comments
blind date
Posted:Jun 6, 2014 5:28 pm
Last Updated:Aug 31, 2017 5:53 pm
2476 Views

ik ben thuis... helemaal alleen .. ik heb het zo warm dat ik alleen nog een sexy lingerie setje aan heb<<<<<; zo veel zin in een geile man heb ik de deur op een kier gezet. ik heb al een drankje op en ben er geiler en natter van geworden. ik streel mezelf over men tieten heb daardoor harde stekende tepels en zal zachjes langs men buik naar men kale kutje toe ik ben zo hevig met mezelf bezig dat ik niets door heb

plots sta jij daar naar me te loeren hoe ik mezelf opgeil en zo word jij ook lekker geil ik heb niks in de gaten ik tril helemaal en dan voel ik je hand op één van men tieten ik blijf lekker bezig heb het zo graag dat je deze streelt je mond zoekt naar men andere tepel ik hab alle remmingen los gegooid en waardeer dat je verder aan me zit ik heb je broek open gekregen haal je harde paal eruit en begin hemeerst zachtjes af te trekken mer ik wil meer en neem hem in men mondje zodat ik je lolly lekker kan zuigen jij hebt met je tong men natte kut gevonden en met grote halen lik je ma bijna klaar ik ben hevig en tril over men hele lijf ik kom als je stopt en je harde staaf bij me binnen glijdt je stoot zo lekker en ik doe heel erg mee we drijven het tempo op en gaan wild tekeer lekkere stoten met je lul nu ga ik op men knieen zitten zodat je diep in me kan ooh ja oooeh ik wil die lul diep in me voelen je maakt men kontgaatje nat door met je natte vingers van men kutje naar men kontje te gaan je haalt die enorme staaf uit men kutje om hem in men kont te duwen eerst voorzichtig tot je voelt dat je goe in met zit je heupen wiegen en ik kan me nie houden je handen nu aan men kutje en je staaf in die kont van me ik voel je van binnen tegen elkaar aan komen en daar kom ik als eerste zo hevig van klaar ik wieg nog met men heupen om jou nui ook te doen komen en ja jij komt iets later ook klaar je haalt hem uit men kontje en spuit al je warme zaad op men rug

je bent zo lekkkker voor herhaling vatbaar wil jij mij nog een keer of moet ik je laten gaan?
9 Comments

To link to this blog (bigboobiesforfun) use [blog bigboobiesforfun] in your messages.

54 F
December 2015
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1
1
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
   

Recent Visitors

Visitor Age Sex Date

Most Recent Comments by Others

Post Poster Post Date
trio (16)luvchocnvanilla
Aug 2, 2020 2:59 am
blind date (15)dxxxx67
Aug 6, 2018 7:37 am